dinsdag 25 maart 2014

Vrolijk Pasen

De laatste dagen zijn druk zelf heb ik vreselijk veel pijn in mijn rug en d.m.v. pijnstillers en fysio therapie hou ik mij aardig op de been maar twee keer in de week therapie is wel veel..Dus nu moet ik alles beter plannen en soms is het dan kort dag met voorbereiden. Maar uiteindelijk lukt het altijd weer! Deze keer heb ik een easelkaart gemaakt met een klein mandje voorop de kaart gevuld met een paar paaseitjes! Dus dames van de knutselclub dit gaat weer leuk worden!!!

 Vrolijk Pasen!
Magnolia-image-grasrand
Noor! design-vogelhuisje-takje
Ponsen-bloem-vlinder
 
Het kleuren heb ik deze keer gedaan met Distress inkt en de huid met Derwent het kleuren op correspondentie kaarten gaat wat moeilijker dan op aquarel papier.Doordat het vocht niet goed in het papier kan trekken gaat het sneller rullen.Vandaar dat ik kies om de huid te kleuren met potloden.

Magnolia
Het kleine doosje(bakje) heb ik zelf zo gemaakt omdat het niet te groot mag zijn voor de kaart. Gevuld met een paar paaseitjes. Onder in het bakje een beetje stro et voila! Zo leuk om te maken maar ook om het cadeau te geven. Je kunt er natuurlijk een leuk envelopje bovenop maken ander afdrukje etc..

Blogdinnen
Welkom aan mijn blogdinnen! Zo leuk dat jullie mij hebben gevonden! Ook een aantal vriendinnen van FB hebben mij ontdekt ik ga zeker ook bij jullie allemaal op het blog kijken en volger worden! Ik hoop straks meer tijd te krijgen om jullie te bezoeken! (Eerst straks weer aan mijn rug werken..(hihi lang zitten gaat nu eenmaal niet) Wat moet dat moet!
3 opmerkingen:

 1. Wat leuk!!!! Mooi gekleurd en erg fris. Leuk gedaan met die veertjes.
  Super!
  Groetjes Hilda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een vrolijke en leuke kaart Willie.

  gr karin

  BeantwoordenVerwijderen