zaterdag 12 april 2014

Box Card

Zo gisteren was het weer de beurt aan mij om iets te bedenken voor de dames maar die heb ik nog niet af kunnen maken dus houden jullie nog te goed van mij! Wel heb ik donderdag mijn box card af kunnen maken die wij al een week eerder waren begonnen bij Ginette...Ik heb als thema Pasen gekozen..

Box card

De tekst heb ik van pinterest gehaald ik had overal gekeken voor de tekst Happy Easter ze zijn er genoeg maar allemaal van die grote en ik was echt op zoek naar deze kleine tekst et voila! Het groene vierkant is van een mal van Spellbinders die had ik al een tijdje in mijn bezit maar nog steeds niets mee gedaan..toch wel een prachtige mal eigenlijk!

Kijkje van boven
Paaseitjes gemaakt ook uit een snijmal!

Strik
De mooie strikken zijn uit een snijmal van Tim Holz in deze mal zijn drie strikken van verschillend formaat! Handig er is altijd wel een maat tussen die je kunt gebruiken!

 Kijkje van dichtbij..
 Veel Magnolia stempels gebruikt! Gekleurd met distress inkt en memento markers. Verder heb ik nog Fran-tage gebruikt en ponsen voor de leuke kleine vlinders. Oh ja..en natuurlijk de grasrand van magnolia.


1 opmerking: